lauantai 23. tammikuuta 2010

Housut!

Kolmas kerta toden sanoi, taas! On todella tullut opittua, että tekemällä oppii...tein pikkumiehelle housuja ihan yksinkertaisella kaavalla...kaavalla jossa on vain lahjekappale ja lahkeensuukappaleet. En sitten tiennyt, että kaava pitää kuitenkin välissä kääntää! Kahteen kertaan leikkelin jo kankaat ja aloin ommella housuja kunnes huomasin, että housuista tulee erikoisen malliset. Eipä silti suurta vahinkoa päässyt käymään, käyn ostamassa lisää samaa velouria niin saan tehtyä ekoistakin leikkelyistä vielä housut. Puntit ja vyötärön tein resorista ja resorin väliin laitoin kuminauhan tuomaan lisäkireyttä. Housujen kaavat on ottobre 4/07-lehdestä.
Kangas on ihan perus velouria, ostettu eurokankaasta...40 cm velouria saa riittämään kaksiin koon 80 cm housuihin...eli kauheasti ei hintaa pöksyille tule.

Ihan suht tyytyväinen kuitenkin olen näihin housuihin, pientä rymppäystä siellä täällä, mutta käyttöähän se ei haittaa...seuraavista tulee varmaan taas paremmat. Hidasta hommaa tämä kyllä vielä on!

lisäys: Tätini kanssa juteltua vasta ymmärsin, että kangas olisi pitänyt olla kaksinkerroin ja näin olisin saanut kaksi oikeanmallista lahjekappaletta.

Ei kommentteja: