lauantai 23. tammikuuta 2010

Ekat ompelut!

Eilen alkoi ompelut ja ensimmäisen päivän tuotoksena tuli tehtyä pussilakana+tyynyliina, lahjaksi Hatatuun 1-vuotiaalle pikkuneidille. Ihan suht tyytyväinen olen lopputulokseen, ihan lähikatselua saumat eivät ehkä kestä, mutta käyttötarkoituksessaan käy varmasti mainiosti. Tyynyliinan kanssa meinasi tulla vähän tenkkapoo, kun liinan sisälle tuleva "läppä" jäi liian lyhyeksi, eikä näinollen pitänyt tynyliina kunnolla tyynyn päällä. Omana ratkaisuna laitoin liinan sivuun pari kam-neppiä ja näin siitä tuli vähän erilainen tyynyliina :) Kankaat on ostettu Porin vt-tukusta, hintoja en viitsi nyt laittaa koska lakanat menee lahjaksi. Toinen puoli pussilakanasta on valkoinen.

Eilen leikkelin myös itselleni ja pojalle kankaat paitoihin. Pojan paidan olen melkein saanut valmiiksi. Paidasta tuli kyllä ihan täysin harjoittelupaita, hihoissakin on erilaiset resorit kun yritin treenailla vähän erilaisia...mutta kuitenkin sen verran tyytyväinen olen, että ehkä raaskin seuraavan paidan tehdä jo vähän hienommasta kankaasta.

Aikaahan tämä ompelu kyllä vie ja tuon pikkuisen 7kk ikäisen kanssa sitä omaa aikaa ei niin kauheasti ole...onneksi iskämies on hoitanut pikkuista nyt paljon ja äiti on saanut rauhassa surrutella!tässä kuvattuna vielä tyynyliinan kiinnityssysteemi...kuvasta ei oikein näe, mutta aukoista ei siis näy tyyny, vaan samaa barbababa kangasta (eli läppä joka jäi liian pieneksi)

Ei kommentteja: