torstai 5. helmikuuta 2015

Pinnityyny, ohuita villasukkia ja yökkärit

 Sitä voisi luulla, ettei tuotoksillani ole taaskaa sitä punaista lankaa, mutta keksein sellaisen. Kaikissa on jotain Virosta, paitsi villasukissani, jotka kävivät kyseisellä reissulla matkaneuleena.

Molemmat tytöt ovat "pinnivaiheessa" ja löysinkin useammasta paikkaa edullisia pinnejä. Taisi olla siskoni idea tehdä pinnityyny. Näitähän on monessa blogissa näkynyt, mutta piti soveltaa ja tehdä tasku kaikenmaailman pampuloille, melkoisesti hepommalla olisi päässyt ilman.


Tältä viimeisimmältä reissulta ei ole kuin pienempi mustista pinneistä, mutta kangas on aikaisemmalta viron reissulta  abakhan fabricsista ja kukkanauha Karnaluksista. Vielä pitää mainita, että olin juuri hävittänyt kaikki täytteeksi säästämäni tyynyt ja tämän täytin kangassilpulla. Toimii, mutta kyllä se vanu tai mikälie tyynyntäyte parempaa olisi.


 Olen ihastunut ohuisiin sukkalankoihin, pitkään tuntui, että 2,5 puikoilla ei tule ikinä valmista, mutta nykyään on joku aina kesken eräisenä. Ekat sukat ovat juurikin omissa jaloissa. Varressa tasaraitoja, jotka tuntuivat kantapäähän mennessä melko tylsiltä, joten vaihdoin tyyliä. No eihän nuo varpaita kohden levenevät pinkit ja kapenevat harmaat raidatkaan kunnolla erotu, kun tuo harmaa on tuollaista raidoitettua/kuviollista lankaa.


Pinkki lanka on Regiaa ja harmaa Lidlin sukkalankaa. Lidlinkin näistä villapitoisemmista sukkalangoista olen tykännyt, tätä samaakin on eri väreissä, mutta tässä harmaassa tuo kuvio erottuu huonoimmiten, näyttää melkein raitalangalta.

Tyttären sukkiin ostin langatkin reissusta. Karnaluksista hamstraan 10 kerän tukkupakkauksia, tätä lankaa ostin neljää eri väriä. Minulle ennestään tuntematonta Italialaista Forever merkkistä ja varmaankin valmistajana Lane Cervinia.


 Vähänkö oli jänskää mennä sukkasillaan lumeen!


Abakhan fabricsista tuli ostettua useampaa palalaarin kuviotrikoota. Nuoremman pojan lenskarikangas sieltä, keltaoranssi taitaa olla jokin kirppiskangas. Kaava muokattu yöpaitakaavasta Ottobre 6/09.


Samaisesta kaupasta, samaiselle pojalle työkonekangas. Samalla tein kyllä toisenkin setin, mutta jäi pääkallotouhut kuvaamatta. Kaavana yövaatteet Ottobresta 6/09. Samoja yövaatekaavoja olen jo muutamasti käyttänyt.


 Karnaluksissa oli ihanaa joustocollegepöllöä, useassa värissä, mutta meille päätyi vain ruskeaa. Omalle tytölle tätä ajattelin, mutta enemmän tykkäsi noista muista kankaista, joten tästä tuli nyt pari myyntipipoa.

Ei kommentteja: