sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Super Mariot ja virkatut kruunut

Pojat saivat valita kevätpipoihinsa applikoitavat kuvat ja värit, eipä tullut suuria yllätyksiä! Vanhempi halusi sienen, mutta tämä ei olekaan mikään tavis sieni. Tällainen tähtisieni on kuulemma Super Mario Galaxyn lisäri sieni. Yhdessä pohdiskeltiin nuo reunimmaiset tähdet heijastinkankaasta. Nyt kuvasta huomaan, että nuoremman pojan pipoon ei sitten heijastinta tainnut tullakkkaan.


Sovituskuvaakin yritin, poikien katsoessa telkkaria, oi kuinka kivasti viitseivät poseerata...


Pari kruunua olen virkannut, tämä keltainen on jo joululahja tyttärelleni, mutta jäänyt laittamatta, kun kuvista tuli niin huonoja. Kun en seuraavaakaan kruunua osannut kuvata, niin tässä nämä nyt sitten ovat.


Lankana on joku ohut kimaltava, jota käytin säästeliäästi ja hiukan se loppuikin kesken, sekä perus puuvillalanka.


 Lila on lahja tytön kaverille. Tähän valitsimme yhdessä värit. Lila taas kimaltavaa lankaa ja valkoista mukana tuomassa paksuutta ja samalla suurentamassa kokoa. Keltainen meinasi jäädä liian pieneksi, tästä taas tuli hiukan suuri.Ohjeen olen kopsannut jostain Facebook keskustelusta, sitä ei ilmeisesti nyt ole julkisesti saatavilla. Valmiin kruunun olen tärkännyt erikeeper-vesi seoksella. Tuossa vaiheessa tuota kokoakin saa säädeltyä.


Seuraavaankin on lanka hankittuna, luulen että näitä tulee melko moneksi lahjaksi. Oma neiti on ahkeraan käyttänyt, tärkkäys kyllä lerpahtaa, kun mm sohvalla istutaan kruunun päällä, mutta tärkkäyksen saa tehtyä aina uudelleen.

Ei kommentteja: