maanantai 5. elokuuta 2013

Surullinen harmaa aurora ja muita ompeluhetken tuotoksia

Selialla oli hyvä tarjous, kun osti kolme metriä tiettyjä kankaita, sai metrin kaupanpäälle. Tartuin tarjoukseen ja tilasin himoitsemaani harmaata aurooraa. Esipesin kankaan ja koneen pyörittyä tajusin pesseeni tuon arvokkaan 1,5 metrin kankaanpätkän yhdessä RUSKEAN NAHKATOSSUN kanssa!!!
Nahkahan värjää! Kangas oli kulahtaneen harmaanruskea ja kaikki valkoiset kukat ihan harmaita!! Voitte vain uskoa, että kauniisti sanottuna kiukutti!!

Pesin kangasta uudelleen ja uudelleen ja seuraavana päivänä liotin vanishissa. Tulihan siitä lopulta paljon parempi, mutta ei se vain niin raikas enää ole, kun valkoinen ei ole vitivalkoinen.
Tein kuitenkin hameen itselleni, onion kaavalla. Kyllähän tuon kanssa sopii hiekkalaatikon reunalla istuskella. Ja ehkäpä valkoiset leggingsit voisivat raikastaa hamettakin.


Toisena ompeluksena tein itselleni mustat olopöksyt...tai niistä piti tulla olopökät, mutta tein vähän turhan kapeat, joten muistuttaa enemmän väljiä leggingsejä. Kotikäyttössä kuitenkin ihan hyvät. Kangas on mustaa paksua trikoota, minkä ostin kirpparilta hhuuuurrrjaaan hintaan. 2 metriä täysleveyttä neljällä eurolla.


Ja kun sain kerta aikaa ommella, niin surruttelin tilkkulaatikosta paidan tytölle ja kaveriksi punaiset leggarit. Tästä piti tulla yöpuku, mutta kait se kesällä voi ensin olla päivävaate käytössäkin. Raitaresorit löytö kontista.


Ei kommentteja: