keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Transformerseja, Muumia ja vielä parit bermudat

 Joka kesäinen blogisaamattomuus, melkoisesti olen ommellut, mutta millään ei tunnu blogiin siirtyvän.  Meillä tällä erää the juttu on Transformers. Olihan sellaiset pojille applikoitava, mutta aika haasteellisia nämä oliot, logoihin päädyin.

Meidän siskosten lapsuudessa ei noita katsottu, mutta jostain syystä mieheni ja veljensä telkkarista samoihin aikoihin näkyi. Eli googletellessa en edes tiennyt mitä applikoisin. Löysin sitten tuollaisen logon, tuntui olevan niin monessa kuvassa, että uskalsin sen tehdä. Muksuthan tiesi heti tuo on joidenkin Autobottien tunnus, hyviksien ilmeisesti.


Samat logot siis molemmilla, ylemmässä kuvassa uudet haaremishortsitkin, noita olen kohta kymmenet tuolle nuorimmaiselle tehnyt, en vaan niitä kaikkia väriyhdistelmiä viitsi kuvata. Beige kangas muuten jostain mainospaidasta, mikä ei parissa vuodessa päälleni päässyt.


Tämän t-paitakuvansa nähtyä poika totesi, että tuo Zombiekävely on hauskaa. Olen niin ulkona näistä lastenohjelmien jutuista.

Loppukesän vauvamme on jäänyt aika vähälle vaatteiden suhteen, Haalarin sentään ompelin, luulee olevansa kokoa 56cm, mutta hiukan hurjan suurelta näyttää. Joku aika uusi Ottobren kaava taisi olla, kääntöversio, mutta tokkopa tuota harmaaraidallista tullaan käyttämään.

Applikointi on törkeästi kopioitu! Kuvahaulla taas etsein ideoita ja jostain valmisbodyn kuvasta (Kappahl tai Lindex) tuon piirsin, luulen että käytän sitä kuvaa toistekkin, tykkään.


Päätin jo, että blogissa on riittävästi noita kierrätysfarkkubermudoita, mutta näissä seuraavissa on hieman eri idea noine kanttitaskuineen ja kun olen tuohon saapaskuvaan itse ihastunut...


5 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kivoja ompeluksia! Saapaskuvat on ihan mahtavia ja ne farkut myös! :)

Tiina kirjoitti...

Ihania kaikki :)

Laura kirjoitti...

Hienoja ompeluksia, erityisesti tykkään noista bermudoista, niin reippaita ja raikkaita.

Hatatuu kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kehuista!

Anonyymi kirjoitti...

No nyt vasta tajusin, minkä helmen menin heittämään kierrätykseen: miehen hajonneet farkut! En jaksanut paikkailla enää, mutta niistähän olisi saanut lapsille vaikka mitä noilla sinun ideoillasi...