perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulujuttuja

Kiirettä pitänyt, paljon olen ommellut, mutten blogiin asti saanut. Selasin eilen valokuvat koneelta ja tein "blogiin" kansion kuville, mitä en ole tänne saanut laitettua. Kuvia oli 44 kappaletta. Tässä jouluisimmat, vaatteet, kalenterit ja tonttulakit.

Ensimmäinen mekko on marraskuussa viety lahja, 4-vuotiaalle leipurin neitoselle.


Ja marraskuinen sovituskuva, mallineitonen omasta takaa.

 Ukko-akkamekon kaava kutakuinkin pitsiliinamekkoon kehittelemäni. Alla oleva taitaa olla vielä vanhempi teos, omalla frillamekkokaavalla.


 Vanhimmilla lapsilla on edellisen vuoden kalenterit tallessa, mutta nuorin sai tällaisen joulukuusellisen. Pöllötasku on kokeiluversio. Tein pari tilauspöllöpipoa, joita varten kehittelin pöllöapplikoinnin ja johonkinhan sitä piti kokeilla. Käyttötarkoitusta ei siis taskulle vielä ole, ehkä lahjasäkkiin...


 Sitten tonttulakkeja. Olen näitä tehnyt melkoisen runsaasti, mahdottoman paljon yli odotusteni. Urakka oli melkoinen, mutta tänään on viimeisetkin postitettu.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Teetkö tuollaisia tonttulakkeja ihan myyntitarkoitukseen?

Hatatuu kirjoitti...

Tonttulakkeja tein viimevuonna ja tarkoituksena olisi jatkaa tänävuonnakin. Tälle vuodelle vaan on osaksi eri kankaat, kultasydämistä juuri ostin... Laita ihmeessä sähköpostia osoitteeseen
hatatuu ( at ) gmail.com
Kuitin saat ja verottajalle ompeluni ilmoitan.