lauantai 24. marraskuuta 2012

autoileva myyrä ja leppis

Meillä sattui ensimmäinen myyräkirja käteen kirjastossa muutama kk sitten ja sen jälkeen poika 3,5 vee on ollut kovasti ihastunut myyrään. Jotenkin ihanaa, että tuo pieni lempeä myyräseikkailija on pojan mieleen. Haikeudella kun on tullut todettua, että esim. muumit ei enää meillä oikein kiinnosta.

Mutta edelleen on autopoika henkeen ja vereen, joten tottakai myyränkin seikkailuista paras on myyrän auto-kirja :)

Siispä applikointipuuhiin...pitkästä aikaa tämmöistä pienenpientä näpertelyä ja pikkuosien leikkelyä. Tällaisissa ompeluissa en ole kyllä koskaan täysin tyytyväinen lopputulokseen. Tuntuu ettei noista pienistä silmistä ja käsistä saa ikinä oikein hyviä. Voi kun pääsisi jonkun taiturin oppiin hetkeksi, jotkut kun osaa applikoida kaikki pienimmätkin yksityiskohdat ja esim ommella silmäripset ja kulmakarvat ym.

Kankaana paidassa 6 €:n KILOhinnalla ostettua nanson leveäraitaista trikoota, paidalle ei siis hintaa pahemmin tullut, 50 senttiä ehkä? mutta aikaa kului paljon.

Myös tyttönen sai vähän uutta vaatetta, perushousut leppäkerttuapplikoinnilla. Leppisidean nappasin jostain uusimmasta blogilöydöstäni, mutta nyt en sitten löydä sitä mistään...lukijaksikin itseni kyllä klikkasin...

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania molemmat :)

Nunu kirjoitti...

Hieno myyrä, oikein hyvin onnistunut mun mielestä. Ja leppishousut on ihanat.

Laura kirjoitti...

Tosi hienot applikaatiot!