maanantai 15. lokakuuta 2012

vaatetta

Huh kun on tuo ompeluaika vähäistä nykyään..Esikoinen kun nukkui niin paljon, että iski vallan tylsyys itselle, niin pikkusisko onkin sitten vallan toista sorttia. Unet on lyhyitä ja usein vain kahdet päiväunet päivässä. Ja tuota nukkumisaikaa kun kuuluu käyttää myös kotihommiin ja tietysti esikoisen kanssa puuhailuun.

Mutta jotakin sentään on tullut tehtyä.
Pojalle piiitkästä aikaa housut velourista. Jotenkin olen niiin tykästynyt joustofroteeseen, että velour on ollut vallan pois käytöstä, mutta kuivausrumpu saa kankaan niin pehmoiseksi, että nyt taas ihastuin vähän uudelleen. Kuvassa aivan ryppyiset ja vähän likaisetkin, suoraan likapyykkikopasta noukittu kuvaukseen.

Tämä vihreä väri on kyllä vähän haasteellinen yläosien kanssa...pakko varmaan ommella joku paita vihreillä kanteilla, että saa housuille täydellisen kaverin :)
Monsteripaita on valmistunut jo aikaa sitten. Tämäkin suoraan pyykkikopasta ongittu ja tyylikkäästi kuvattu selkäpuolelta, että olisi puhdas :)
Ja 3 patasydänpipoa ässäfaneille. Perhekerhossa pari äitiä ihastui pojan patasydänpipoon ja lupasin ommella heillekin pipot.
Ei kommentteja: