tiistai 7. elokuuta 2012

2xtissis

Neljä näitä nyt olisi yhteensä ommeltuna ja talveksi teen kyllä ehdottomasti pitkähihaisia versioita :)

Tuon pinkin mikkikankaan sain tädiltäni aarteenmetsästyksestä :) juu, kyllä, tädilläni ei ole tapana tehdä hauskuuksia vain pienille lapsille, vaan onginnat ja aarteenmetsästykset ovat usein myös aikuisille. Sain siis kassillisen kankaita ja sieltä kassista tuo pinkki mikkikin on! Ja kassikin on kyllä esittelemisen arvoinen! Hauska aappa-apina ja sisäpuolella harmaa muumikangas.

Ruskeassa tissiksessä nanson joustava trikoo, luonnonvalkoisilla kanteillaTämä mikkitissis jäi kankaan pituuden vuoksi paitamalliseksi. Ja enpä ole täysin varma löytyykö minusta riittävästi rohkeutta käyttämään tätä muualla kuin kotona, ehkä tummien farkkujen kanssa voisi olla ihan hauska...vai mahtaako olla sittenkin liian yöpaitamainen.. :) oli miten oli, jos tämä jää vaikka yöpaidaksi, ei sekän ole huono vaihtoehto. Nimittäin imetys onnistuu hyvin tämän kanssa ja nyt ekat 3,5 kuukautta vauvan olemassa olon aikana olen käyttänyt vuorotellen kahta imetysyöpaitaa.Ja vielä aappa-kassi :)

1 kommentti:

NorppaStiina kirjoitti...

Loistava tuo sinun tätisi! Ihana idea, miksei aikuisetkin vois pitää hauskaa. ;) Ihana varsinkin tuo ruskea-valkoinen tissis.