maanantai 9. huhtikuuta 2012

Paloautopaita

Ja taas kun kyselin pojalta minkä kuvan applikoisin, oli vastauksena varmaan 10 eri autot-elokuvan autoa. Paloautoon sitten kuitenkin päädyttiin yhteisymmärryksessä :)

Googlettelin mallikuvia ja sopivan ei-lapsellinen paloauto löytyi Maitotyttö-blogista
Vähän omia muokkauksia tein kuvaan..tikapuut, vilkkuvalo ja tulipalo on omia lisäyksiä.

Tuota raitakangasta hamstrasin Porin kangasapajasta viimeksi ja tuntuu jotenkin olevan itselle mieleistä kun kaikki viimeaikaiset paidat olen tehnyt siitä. Tuota raitakangasta myytiin siellä sellaisina n. 70 cmx 90 cm paloina, ne olivat valmiiksi paitojen etukappaleita ja tämä kauppias siis ostanut ne halvala nansolta.

Hihoihin taas piristystä vale t-paita systeemillä ja resoreiksi ERI VÄRIT pojan toiveesta. Olisin halunnut laittaa vain jompaa kumpaa väriä, mutta kun menin kysymään mielipidettä niin poika halusi molempia ja näinpä siis toteutin toiveen :)

Olen tyytyväinen applikointiin ja paitaan muutenkin. Vähän tavallista aikaavievämpi kuva. Kokona 98 cm

Hintaa paidalle varmaan joku naurettava euro tai kaksi.
5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Mahtava paita!

Haau kirjoitti...

Tosi upea applikaatio ja ihana paita! Mun on ehkä pakko kans joku tuontyylinen paloauto pojalle tehdä. Voin vain kuvitella pojan ylpeilyä sitten, kun tuollaisen kuvan johonkin vaatteeseen saisi!

ps. Tulee harvemmin kommentoitua, kun nuo sanavahvisteet on muka niin työläitä. Mutta käyn joka jutun kurkkimassa kyllä!

Milla kirjoitti...

Hieno tuli! :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Hauska paita ja kiva yksityiskohta nuo värikkäät resorit.

lallatilaa kirjoitti...

kiitos kaikille kommenteista :)