keskiviikko 22. helmikuuta 2012

paitoja ja pipoja

Pojan kaapista lähti ISO muovilaatikollinen nafteja vaatteita pois ja oikeastaan sinne ei jäänyt kuin muutamat kivat housut ja muutama sopiva paita. Paidatkin ovat pääasiassa joustofroteisia eli aika lämpimiä, siispä trikoopaitojen ompeluun, kerrankin oikein tarpeeseen, ihanaa!!

Porissa oleva Kangas apaja myy nanson trikoita edulliseen kilohintaan ja eilen facebookissa ilmoittivat, että uusi erä nanson 2-laatua on saapunut. Pitähän siellä käydä hamstraamassa kassillinen kankaita ja olikin tälläkertaa tosi kivoja värejä ja kivoja raitatrikoita ym.

Ensimmäisenä ompelin raitatrikoosta tämän trikoopaidan. Mukavan raikkaat värit ja simppelisti vain tähti keskelle.
Toisena trikoopaitana tällainen tummemmansävyinen. Tuo etukappaleen kangas on todella leveäraitaista trikoota, jossa vuorottelee musta, vihreä ja valkoinen. Pojan paitaan pääsi musta-vihreä osuus (ihan vain siitä syytä, että kangasta oli pieni pala ja kämmäsin ensimmäisen etukappaleen leikkuun)
Jotain halusin applikoida vastaväreillä ja kun ei omaa mielikuvitusta ole, niin ruttu-nutun blogista hain vähän ideaa ja muokkailin siitä oman näköisen olion.Kolmaskin paita on jo leikeltynä, muttei valmiina. Sitten on tullut ommeltua taas kasa pipoja myyntiin.Ei kommentteja: