keskiviikko 7. joulukuuta 2011

imetystyyny

Kovin paljon ei ole asioita joita tarvitsee hankkia seuraavaa vauvaa varten. Yhtä asiaa kuitenkin kaipailin esikoisen alkuaikoina, imetystyynyä!
Mietein pitkään, että pitää ostaa imetystyyny...kunnes hölmönä tajsuin, että ehkäpä se on maailman helpoin asia ommella itsekkin!!!

Niinpä eilen kangaskaapin kimppuun ja etsimään sopivaa kangasta. Vanha beige verho sai kelvata kankaaksi ja sisustyynyn tein vanhasta pussilakanasta. Jotain piristystä kuitenkin kaipasin ja niinpä applikoin tähdet ja babyn.
On juurikin meidän sisutukseen sopivat värit...pääasiassa se tyyny kait lojuu kuitenkin olohuoneessa.

Vetskarin ompelu tuotti vähän päänvaivaa...niiden ompelusta kun minulla on tosi vähän kokemusta. Asiaa ei helpottanut myöskään se, että vetskari valikoimani oli rajallinen ja vaihtoehtoina oli ylipitkä tai liian pieni. Niinpä surautin ylipitkän lopuksi saumurilla poikki (ja onnistuin tekemään aukosta aavistuksen liian pienen) jos ei vetskariompelua ihan läheltä tarkastele, niin olen lopputulokseen kovasti tyytyväinen.

Tyynyn vanuna käytin yhteensä melkein kolmen vanhan nukkumistyynyn sisuskset.

Googlettelun perusteella imetystyynyt maksavat 40-80 euroa ja nyt sain sen kierrätysmateriaalesita tehtynä täysin ilmaiseksi.

3 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Ei näin kaunista imetystyynyä kaupasta saa! Kaunis kuin mikä!
Jos meille vauva vielä joskus tulisi ja pystyisin imettämään, niin samanlaisen haluaisin :)

lallatilaa kirjoitti...

kiitos! Oli piristävin kommentti ikinä :)

Red Dragon kirjoitti...

Ku ei tuota voi kuin ihailla. On niin rauhallisen värinen. Mikäs siinä on vauvan köllötellä :)