maanantai 16. toukokuuta 2011

Paremmat arkivaatteet

Olin tästä kankaasta haaveillut itselleni housuja, mutta taitaa olla kuitenkin liian kukikas omaan makuun, enkä suoraan kaapin perälle viitsi ommella. Housujen kaava on B mitoituksella ja kerrankin tuli vyötäröltäkin sopivat meidän hoikkelille. Lisäsin kumminkin kuminauhan, mutta seuraavat ovat jo suunnitteilla, niin oli kiva kaava.Ottobresta 6/10 löytyy, suosittelen.


Kangas on Eurokankaast, jollain trendihousukankaan nimellä oli. Kittykuva on vain tarra, mikä piti housuihin saada. Uusimmassa Kittylehdessä oli farkkutatuointeja. Ei sitten oma järki noihin oikein riittänyt, enkä lehdestä ohjeistusta löytänyt. Olivat kimaltelevia tarroja, mutta mitä se farkkutatuointi tarkoittaa? Silittämälläkään ei tarraa paremmin pysynyt kiinni, ei tajuu.

Pikapaidan tein kaveriksi. Kaava oma ja kissa  Virosta Karnaluks tukusta. Eilen kuvia Photoshoppailin ja ylimääräiset sitten samalla poistin. No nyt olin tuon ylimmän kuvan tallentanut kolmeen kertaan, eikä paidan kuvaa ole lainkaan, vaikka sen valmiiksi muokkailin. No niin on tavallinen paita, kuin olla voi, kisun kuva on kiva ja kiiltelevä.

Nämä tosiaan ajattelin tällaisiksi arkivaatteiksi, tuollaisia yksivärisiä paitoja ei tunnu ikinä löytyvän mekon alle, tästä nyt ei ainakaan kaula-aukosta pilkistä mikään Kittykuva.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa pohdin minä että miten ne "farkkutarrat" saa kiinni. Kerrankin yritin ensin ottaa selvää ja vasta sitten toimia ja nyt en sitten kuitenkaan löydä ohjeita miten toimia... Joko keksit tavan millä saada tarrat pysymään?

Hatatuu kirjoitti...

Tulin sitten tulokseen, että ihan ovat tarroja, silittämällä kun ei pysy. Tosi "kätevät" tarrat, neiti 2v vaihtaa tarran paikkaa taajaan ja sitten illalla ongein jo tuon herra 7kk suusta ryttyisen tarran. Vielä en ole toista edes kokeillut, ehkä sitten johonkin juhliin, en tiedä. Hieman erikoisia, se ylin vielä on niiiin hieno, ja jos ne kaikki pienet osat vaan samantien irtoaa.. Oon siinä vauvalle syömistä..

Taitaisi olla viisainta askarrella tarrat ihan tavalliselle paperille.. ärsyttävää!!

Anonyymi kirjoitti...

No höh :-(
Onpa pettymys... ideana ja ajatuksena kiva mutta kun ei käytännössä toimi niin ihan pöllöä...

täytyypi itse liimailla sitten superliimalla strasseja, niin sillä pitäisi pysyä ;-)