sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Merirosvopaita

En ole varmaan minkään näin ihanan kankaan kanssa miettinyt näin pitkään, mutta tälle Jyskistä ostetulle verholle ei vaan tuntunut löytyvän arvoistaan käyttökohdetta vuosiin.  Jostain sitten tuli mieleeni tehdä siitä kauluspaita ja eikun lehtiä selaamaan. Uusimmasta kesä Ottobresta (3/11) löytyi haastavan näköinen malli, tuollaista nappilistaa kun en ole ennen tehnyt.
 Kangas on tosiaan Jyskistä vuosien takaa. Verhoihinhan tuo kuuluisi mutta.. Kankaassa on kimallusta mm miekoissa, aarrearkussa, lyhdyssä ja vaikka missä. Nähtäväksi jää, millainen paita on ensimmäisen pesun jälkeen. Käytiin tällä nyt yhdet valmistujaiset jo, eikä edes likaantunut, että kaksi käyttökertaa ainakin. Seuraavat kuvat onkin kotoa juhlan jälkeen, yllättävän hyvässä kuosissa vielä, vaikka hieman ryppyisempänä.

Kiva tuli, meillä tykätään. Enää tarttis keksiä käyttöä lopulle 4,5metrille. Kasseja nyt tietty ainakin, mutta kun nuo kuvat on noin isoja, tai onhan siinä pari pienempää kuvaa, jotka eivät tähän paitaan edes päässeet...  Niin, eikä tuo nappilistakaan ylivoimainen ollut, ehkei täysin ohjeen mukaan, mutta hyvä tuli (,vaikka tuohon alaosaan jäi vähän parantamisen varaa, ei vaan taida näkyä kuvassa)

6 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Huippumagee merirosvopaita. Toivottavasti kangas säilyy hyvänä. On se muuten kumma, että jos on mieleinen paita päällä, niin sotkuakaan ei tule :)

Täti A kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno paita.

lallatilaa kirjoitti...

vau..vähän hieno!!

aeno kirjoitti...

Siis täähän on aivan mahtava! Kangas sopii täydellisesti paidaksi.

Anonyymi kirjoitti...

WAU!!! Siis todella makee paita!!!

Hatatuu kirjoitti...

Kiitoksia kaikille. Edelleen jännätään, miten pesussa käy.