torstai 3. maaliskuuta 2011

retroilla väreillä

Jokin aika sitten tein kirahvi-paidan ja nyt halusin applikoida housuihin pitkäkaulaisemman kirahvin. Pitkään yritin etsiä/piirrellä uudenmallista kirahvia, mutta päädyin kuitenkin samaan kuvaan, kaulaa vain pidensin ja vähän hoikensin vartaloa.

Tykkään housuista kovasti! Puntteihin laitoin tällä kertaa kuminauhat, normaalisti laitan aina resorit, niillä kun saa mukavasti pitkäikäisyyttä housuihin. Housut on nyt sopivan kokoiset ja muutama sentti kasvuvaraakin löytyy. Mikäli kangas pysyy hyvänä, niin vaihdan resorit puntteihin tulevaisuudessa.

Kaveriksi housuille halusin keltaisen paidan. Pojalle ei ole ennestään mitään keltaisia vaatteita, mutta nämä housut vaan jotenkin huusivat kaverikseen pirteää paitaa. Löysin taannoin kirppikseltä metrin palan keltaista trikoota eurolla ja siitä nyt pääsin leikkelemään edullisen paidan. Aika ohutta trikoota ja tuo velourtähti on ehkä turhan raskas applikointi tuolle kankaalle. Kovikkeesta huolimatta vetää vähän rypylle. Varmaan teen vielä pari muutakin paitaa samasta kankaasta, just passelin ohutta kesäpaidaksi. Pienen ihoa kun ei kuitenkaan voi kovin kauaa altistaa auringolle.

Nyt onkin hyvä syy ommella pojalle paaaljon vaatteita. Kuukauden päästä aloitan työt ja ainakin tällä hetkellä on sellainen olo, että sitten ei pahemmin enää ehdi tekemään mitään...

Nimilappuja pojan nimellä pitää myös tilata, että saan vaatteet nimikoitua päiväkotia varten. Lueskelin keskustelupalstoilta vinkkejä siitä miten toiset äidit nimikoivat lapsen vaatteita. Monet suosittelivat ihan kangastussia, että saa pesulappuun kirjoittaa nimen. TULI MEINAAN MELKO HYVÄ FIILIS KUN TAJUSIN, ETTÄ MEIDÄN POJALLAHAN EI PAHEMMIN PESULAPPUJA VAATTEISSA OLE, KUN LÄHES KAIKKI VAATTEET ON ITSE TEHTYJÄ!!! JIPPII (pienestä voi tulla iloiseksi) :)

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Voi kun ihana kirahvi :D

Meillä kans pienimmän tytön vaatekaapis on hurjasti omatekemiä :)

Isosisko kirjoitti...

Onpa hyväntuulinen kirahvi!

minakaa kirjoitti...

Voi ku ihana pitkäkaulanen kirahvi :)