tiistai 15. maaliskuuta 2011

Elämäni ensimmäinen tilaustyö ja parit muut pipot

Sain sähköpostia jossa minulta haluttin tilata kaksi apinapipoa..Iik Kääk Ääk, minultako? apua...hmmm, ehkäpä kokeilisin...elämäni ensimmäinen tilaustyö :)
Ja niin syntyi sisaruksille apinapipot. Tilaaja oli bongannut blogistamme tekemäni apinapipon ja halusi lapsilleen samanlaiset, punaisen ja turkoosin.

Hirmuinen stressi iski ja pari naamaaa meni jo roskakoriin kun en ollut tyytyväinen suuhun tai silmiin. Lopulta kuitenkin sain kaksi pipoa ommeltua ja niihin apinat kiinnitettyä ja vaikkei apinat olekkaan täysin identtisiä, niin olen tyytyväinen lopputulokseen. Ja mikä tärkeintä, onneksi myös tilaaja oli tyytyväinen :)
Toinenkin pipo on oikeastaan "tilaustyö" tosin mieheltäni...hän hukkasi vanhan patasydän piponsa ja tilalle piti saada uusi, eli ei kun ompelemaan. Ihan samanlainen kuin edellinenkin, paljon pidetty ja kovasti tykätty.
Ja pojallekkin vielä kevätpipo. Pöllökangasta oli pieni pala jäljellä ja luulin sen riittävän pipoon, vaan eipäs se aivan riittänytkään. Taakse laitoin sitten pienen pätkän mustaa trikoota ja niin sain ommeltua piposta riittävän suuren. Ja miten vinoon sainkaan ommeltua tuon mustan trikookaitaleen :(

Ja vielä yhtenä ompeluksena muurahaishousut. Mietein aluksi hämähäkkiä, mutta päädyin sitten muurahaiseen. Meillä kun pojan (1v9kk) mielestä on muurahaisia milloin missäkin. Usein sanoo minun saumurilankapallukkaroskia muurahaisiksi, toisinaan taas katossa oleva musta jäki on muurahainen :)
Näihin housuihin en ole laisinkaan tyytyväinen. Haluaisin että applikoidut kuvat olisi hauskoja ja suloisia, mutta tässä murkussa ei ole mitään kivaa.. Ehkäpä kotihousuina menee kuitenkin..

4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Tuttu tunne :D, vaik olenkin jo jokusen tilaustyön tehnyt, joka kerta on se tietty paniikki päällä että entä jos se ei kelpaakkaan :D

Kivoja ompeluksia jälleen :)

minakaa kirjoitti...

Tutulta kuullostaa, sama homma se on kun myy huutonetissä vaatteita ja vaikka itse tietää, että ovat hyviä, niin koskaan ei tiedä mitä palautetta saa :)

Keppiheppa kirjoitti...

Ihania töitä taas teillä. Miunkin pitäis alkaa pipojen tekoon!

lallatilaa kirjoitti...

kiitokset teille kaikille, mukava saada kommentteja :)