maanantai 10. tammikuuta 2011

Vuoritettu kissahuppari

Tyttöni on armoton kissafani, niin Hello Kitty, kuin oikeatkin menee. Sääli vaan että äiti taas on yhtä paljon niille allerginen. No kissatytölle kissahuppari. Kaava on uusimmasta Ottobresta 1/11. Aluksi olin niin pettynyt lehteen, siinä ei ollut sitten mitään kivaa, mutta pojalle löytyi kuitenkin takki ja tästä hupparista tykkään kanssa kovasti. Kissan kuva on värityskuvasta muokkailtu.

Päälikangas on Lallatilaan ostamaa, mahtoiko olla Virosta, trikoo mitälie mistälie ja resorit Lallatilaan kirppislöytö, jonka jostain syystä sain. Ovat paksumpaa ja tekokuituista, eivät tavallisiin sisävaatteisiin oikein sovellu. Applikaatiot harmaata velouria, taisi olla Virosta nekin, niin ja vetskari kirppikseltä euron nipusta.Kovin olen lopputulokseen tyytyväinen, taskujen teossa oli pieniä ongelmia ja kissojen silmissä suurempia. Niistä en hyviä saanut, vaikka molemmista erilaiset tein.. Vielä ei olla testattu, mutta kaava ja ohjeistus tuntui niin hyvältä, että taitaa pikkumieskin jonkun hupparin saada, ja Lallatilaallekkin kovasti mainostin..

Nyt on hupparia kokeiltu, erinomaisen kokoinen ja mallinen, paitsi tuo huppu olisi saanut olla pidempi, eli tulla pidemmälle otsaakin peittämään. Valitsin tähän kuvan missä huppu näkyy, ensikerralla huppuun siis lisää mittaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana takki,,marjannekarkki tulee mieleen takista :)

Vika kirjoitti...

Minulle tuli heti mieleen piparminttu :)
Ihanan pirtsakka!

Sani kirjoitti...

Todella söpöt kisut ja ihana pusakka!!! :)

Hatatuu kirjoitti...

Kiitoksia, itselle ei tästä mikään karkki aikaisemmin tullut mieleen, nyt sitten tietysti kun sen sanoitte!