torstai 6. tammikuuta 2011

Maatilahousut

Näistä piti ensin tulla autohousut, sitten tehdashousut...mutta niistä tulikin maatilahousut. Autoa en saanut millään mieleiseksi ja sitten keksin, että housuihin pitää tulla savupiippu. (Meidän 1,5 vuotias poikanen kun on nyt kovasti innostunut kun on näkynyt savupiippuja ja että niistä nousee savua, myös hengityksestä tuleva höyry on ollut tosi hassua) eli siis tehdashousuja mietein, mutta sitten ajatus "saaste"-housuista ei ollutkaan kiva... niinpä valmiiksi leikattu savupilvi pääsi osaksi traktoria.

Enemmänkin olisi tehnyt mieli tehdä eläimiä...possun jo leikkelin, mutta jotenkin se teki housuista värinsä vuoksi tosi tyttömäiset. Mittasuhteetkin alkoi vähän olla hullunkuriset, eläimet kun olivat melkein isompia kuin traktori. Ehkä pitää vielä yrittää tehdä kaveriksi paita, johon applikoisin muita eläimiä..
Tuo lampaan malli on bongattu Pikkujekku-blogista, löydät sen täältä.
Tykkään hosuista, kauan mietein laitanko vain toiseen lahkeeseen vihreän, mutta päädyin sitten laittamaan molempiin. Leikkasin vihreät osat ihan vapaalla kädellä, eli ihan tarkoituksella on erikokoiset. Vihreä velour on muuten siskoni kirppilöydöstä. Hän osti ihan kangastarkoitukseen vihreän velourhupparin, josta minä nyysein toisen hihan.

Ei kovin talviset, mutta kesää kohtihan tässä jo mennään :)

8 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Ihania nämä sinun aplikaatiosi, katsoin kaikki läpi.

Suvi kirjoitti...

Hienoja! Voiskohan lammas kenties olla minun Pikkujekku- blogistani... ;)

lallatilaa kirjoitti...

kiitos!
Ninnu: applikoinnit ovat minun ja siskoni tekemiä, että kunnia kuuluu molemmille :)

Suvi: No sieltäpä hyvinkin! Lisäsin blogiisi linkin tuohon kirjoitukseen :)

minakaa kirjoitti...

Hienot ja hyvän malliset housut. Millä kaavalla teet housuja, vai onko ihan oma kaava?

lallatilaa kirjoitti...

kiitos! Kaava on alunperin Ottobre 4/07 lehdestä trikoohousujen kaava, nimeä en ole laittanut ylös. Resorit on omaa lisäystä ja melkoisesti aina laitan lisäpituutta ja toisinaan leveyttäkin. Mutta tosi helppo kaava tuo on!

Sani kirjoitti...

Söpöt :)
Minulla kans tuollainen lähes samanlainen lammas kuva tuol aplikointi/kangaspainanta kansiossani (johonkin painanutkin),
mut se on jostain lastenkirjasta muistaakseni kopsattu :D

PikkuHoo kirjoitti...

Kiva idea tehdä nuo applikoinnit lahkeisiin ja lahkeisiin eri väriset siivut :)

lallatilaa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! Kävinkin Sani kurkkaamassa kankaanpainanta osiossa kuvaasi, samantyylinen oli kyllä.
PikkuHoo: Jep, ihan kätevä idea etenkin silloin jos kangasta on oikeasti liian vähän, eikä pituuden puolesta saisi housuja tehtyä!