torstai 23. joulukuuta 2010

Tähtirätti ja muita pikkulahjoja

Tähtirätti matkusti viikonloppuna  nuoremman pojan kummitädille, lapsiperheessä yhden illan luomus, yksinään tämän olisi varmaan parissakin tunnissa tehnyt. Nettiohje, jonka löysin täältä. Ohje on siis knitting pattern central sivustolta, mainostan tätä, sillä siellä on aivan uskomaton määrä ohjeita, noita tiskirättejä pelkästään on ehkä sata, kun en laskea nyt laskemaan ruvennut, ja noita ohjekategorioita on monta kymmentä. Englanniksi tietysti, itseltä ei oikein suju, kuin tiskirätti englanniksi, mutta pitää petrata. Että menkää kaikki kutovaiset katsomaan, jossette vielä kurkkinut, itse löysin tuonne ensimmäistä kertaa tiskirättiohjetta etsiessäni. Niin ja sekin tästä vielä, että tuolta on siis linkki niihin blogeihin / paikkoihin, josta ohje löytyy, eikä itse ohjesivusto.

Tämän tähtirätin tähtikuvio on tuossa aivan ensimmäisessä linkissä, muokkaillahan sitä piti. Olen ihastunut helmineuleeseen noissa reunoissa, samalla muutaman silmukankin lisäsin.


Tytön kummisedälle lähtee seuraavat pikkulahjat ostolahjan lisäksi. Kypärämyssy on omalla kaavalla, jonka miehelleni joskus tein. Poolopaita on Halpa-Hallista, tähän helmaan painoimme tytön jalanjäljet, että melkoisen nopeita "käsitöitä".


Ei kommentteja: