sunnuntai 19. joulukuuta 2010

possuilua

Olipas tuo possujen ompelu koukuttavaa puuhaa, yhteensä ompelin niitä viisi :)
Kolme jää meille kotiin ja kaksi menee joululahjoiksi. Ehkei possuja olisi tullut viittä jos kaikki olisivat onnistuneet hyvin, mutta aina tuli joku pieni virhe ja sellaista en kehtaa lahjaksi antaa. Eipä nuo lahja- possutkaan nyt täysin virheettömiä ole, pitäähän niistä nähdä että on itse ommeltu , eiks juu? :D

Muotolaskos on mahassa vain yhdellä possulla. Minulla kun ei ollu mitään hajua muotolaskoksen ompelusta ja luulin sen olevan jotain vaikeaa. Puhelu siksolleni auttoi kummasti ja viimeinen possu sai siis vähän soukemman vatsan.

Ensimmäisestä possusta opin, että korvat kannattaa lapsiperheessä ommella useaan kertaan. Ensimmäisen päivän jälkeen nimittäin yhdeltä possulta repsotti toinen korva puoliksi irti.

Täytteenä käytin vanhojen tyynyjen sisuksia, yhteensä tyynyjä kului vajaa 4. Ellen ihan väärin muista, niin ikeassa sisätyyny maksaa noin euron...eipä paljon kannata kangaskaupasta ostaa vanua täytteeksi, Porissa ainakin vt-tukussa pussillinen vanua maksaa muistaakseni 3.5 euroa, eikä siinä pussissa ainakaan enempää ole kuin yhdessä ikean tyynyssä.

Kaavat löydät aika on taikaa-blogista!

6 kommenttia:

Hatatuu kirjoitti...

Oot kyllä söpö noine soittoinesi! Hienoja ovat possut ja possukuvat.

minakaa kirjoitti...

Sulosia possuja. :)

Alisa kirjoitti...

Hienoja possuja!! Ovat kaikki sävy sävyyn!

Sani kirjoitti...

Hi, ihania :)

Ompsinpompsin kirjoitti...

;-D

lallatilaa kirjoitti...

kiitokset kaikille kommenteista, niitä on niin kiva saada!