maanantai 1. marraskuuta 2010

Apina-alkkarit ja imetyspaita

Paita on ollut tehtynä jo ainakin viikon ja alkkaritkin useamman päivää. Paidasta on pahuksen huonoja kuvia ja alkkareita jo monet tehtynä, niin en sitten ole saanut näitä päivitettyä.

Alkkarit taas samaa omaa kaavaa, millä näitä nyt olen tehtaillut, kivoimmat taas, parhaimman malliset. Uutena juttuna laitoin saumurin differentaalisyötön suurimmalle, joten lahkeensuusta ei tullut niin lörppää, parhaat tuli näin.  Apinatrikoo on Lallatilaan Virosta ostamaa. Tosi kiva kangas, mutta sitä vaaleanpunaista, enkä tiedä, mitä tuosta voisi tehdä.


 Imetyspaidan kaavan piirsin täydellisestä uudesta Boobistani. On ne vaan niin hyviä! Kaavasta tuli tosi hyvä, ja seuraavasta paidasta tulee taas paljon parempi. Boobissa on hieno kaareva helma, jota en tietenkään ompelukoneellani saanut onnistumaan. Leikkasin kaarevan osan ja ompeleet pois, sillä melkoisen krymppäyksen sain aikaiseksi. Toisella yrityksellä jätin huomattavasti vähemmän kaarevuutta, mutta liikaa. Seuraavaan ei tule kaarevuutta siis lainkaan, ja vielä vähän lisää pituutta.

Alkuperäisessä on samanlainen kaula-aukko, normaalisti näin suurta en ole trikoopaitoihini tehnyt, mutta kiva tuli.  Muutenkin olen paitaan tyytyväinen. Kunhan saumurin langat vaihdan, niin näitä syntynee lisää. Kangas on Triteksiltä, laadukasta ja napakkaa. Kuva on tosiaan huippusurkea, kauniin punainen todellisuudessa, eikä kaula-aukko noin krymppää ja miten tässä kuvassa näyttää noin lyhyeltäkin ja ja ja...

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Oi, toi apina trikoo on kyl ihanaa :)