keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Rumilusapina

Tänään piipahdin eurokankaassa ja ostin vähän lisää veloureita ja mustaa mikrofleeceä. Tänään tuli myöskin postista lappu, että tilaamani ikasyr-kankaat ovat noudettavissa, jee jee!
Ihastuin niin kovasti tuohon uuteen pipomalliin, että halusin välttämättä ommella uuden apinapipon. Liimaharsoni on mystisesti kadonnut (uutta tilaattu) ja applikoin siis ilman sitä...ja eihän se sitten onnistunutkaan :( kangas meni vinoon ja kulki vähän paininjalan edellä...yritin välissä leikata apinasta taas vähän symmetrisempää, mutta en ole tähän lainkaan tyytyväinen.

Laitoin nyt myös ensimmäistä kertaa tuulipukukankaasta windstopperit korvien kohdalle, mutta kun sovitin pipoa pojalle ei stopperit olleetkaan ihan oikeilla kohdilla.
Ehkä puran hieman ja lisään uudet windstopperit tai sitten tämä pipo lentää iloisessa kaaressa energiajätteeseen :)


Otin muuten tänään ilon irti pojan ulkoilusta. Hain uudet kankaani, pari kaavaa, sakset ja muut tarvikkeet takapihalle ja leikkelin siellä kankaat pipoon ja samalla leikkasin useamman apinan applikointeja varten . Kivemmin kului aika nyt äidilläkin...talvipakkasia odotellessa :D


Yhden kuvan sain napattua niin, että pipo oli edes suunnilleen kokonaan päässä. Poikani on fiksu, eihän pipoa sisällä käytetä :)


1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Kiva kun jaksat noita applikaatioita värkätä! Itsellä alkaa aina siinä vaiheessa laiskottaa, ja sitten tulee tehtyä ihan vaan kuvattomia paitoja, pipoja tai housuja...