tiistai 26. lokakuuta 2010

"kentone" housut pojalle

Asumme suht lähellä lentokenttää ja tästä meidän yli lentää päivässä tosi paljon lentokoneita. Tuon meidän 1-veen mielestähän ne ovat tietysti ihan parasta ja niitä jaksetaan ihmetellä kerta toisensa jälkeen. Lentokone on "kentone" ja kentone on "iio" eli iso.

Poika sairastaa parhaillaan ja kun yöt menee yskiessä on päivällä nukuttava vähän enemmän päikkäreitä. Hyvää kai tekisi itsellekkin mennä vähän pitkäkseen, mutta jotenkin kummasti tuo ompelukone vetää puoleensa :)

Tänään siis surruttelin pojalle lentokone-housut. Laitoin oikein superpitkän resorin vyötäröön, ettei selkä vain vilku paljaana kylmillä ilmoilla. Puntteihinkin laitoin vähän tavallista pidemmät resorit. Ja kuten kuvasta näkyy, oikean puoleinen resori on vähän leveämpi kuin vasen, en sitä ommellessa huomannut, enkä jaksa korjata, tuskin sitä käytössä ketään huomaa.

Ihan kivasti onnistui tuo lentsikka. Toisen pilven applikoinnissa oli pientä bropleemaa ja onnistuin tekemään ihan pikkuisen reiän housuihin kun purin, mutta sen saa helposti parsittua.

Velouri Eurokankaasta, resori muistaakseni Tallinnan reissulta. Ruskeaa resoria oli niin vähän jäljellä, että oli pakko tyytyä tuohon siniseen, mutta ihan kivasti se silti mielestäni sopii.


9 kommenttia:

Riika kirjoitti...

Tosi kivat!

Täti A kirjoitti...

Pikaista paranemista pienelle lentokonefanille. Kivat housut.

lallatilaa kirjoitti...

kiitokset teille!

minakaa kirjoitti...

Hienot housut ja resori sopii hyvin myös. Paranemisia pikkuselle.

lallatilaa kirjoitti...

kiitos, toivotaan että pian paranee!

muru kirjoitti...

upeet pöksyt!!

lallatilaa kirjoitti...

voi kiitos!

Anna kirjoitti...

Oi miten upeat lentskaripökät. Upea aplikointi.

lallatilaa kirjoitti...

kiitos sinullekkin! Ihanaa kun sivuillamme on jo vähän enemmän lukijoita!