tiistai 7. syyskuuta 2010

Lorukortteja

Meillä on aiemminkin tehty lorukortteja, muttei nyt varmaan 1.5-vuoteen. Pikaisesti etsittynä viisi vanhaa oli tallessakin ja yläkerrasta löytyisi varmasti lisää. Aikaisemmin olen tehnyt Puuha-Pete värityskuvista ja helppoja kuvia piirtämällä, miehenikin taisi muutaman tehdä.

Tällä kertaa tulostin netistä runoja ja annoin nipun mieheni käteen, näistä tarvitsemme kuvat. Kiltisti piirtelikin, heti kotiin tultuaan, itseltäni tällaiset kuvat ei luonnistu, korkeintaan jotkut maisemat.. Kaikki muu askartelu jäikin sitten minulle. Leikkelin runot ja kuvat, liimasin pahville ja leikkasin muotoonsa. Seuraavaksi kortit pääsivät laminointikalvotaskuihin ja laminointikoneeseen, taas leikkasin noin sentin reunat, ja valmiina kovaan käyttöön.

Ryttyynhän nämä käytössä = rytättäessä menee, mutta uskomattomasti kestävät, joku vanhoista pyöri juuri koko pesukoneen ohjelman, ja edelleen käyttökelpoinen. Olen päättänyt, etten vanhoja käsitöitä kuvaa, mutta kuvasin nyt tuon lorukorttipussimme, ettei ihan aiheen vierestä. Sellainen merimiesaiheinen säkki, Kontista ostetusta pussilakanasta.

Tässä olen pitkälti yli puoli tuntia tätä koittanut päivittää, mutta mitenkään en tunnu noita loruja saavan mukaan, lomakevirhe ja jotain, koitan nyt saada ilman niitä tämän julkaistua, ja ehkä jälkeenpäin lorutkin.

Nyt luovutan, heti kun ensimmäisen lorun wordista liitän, valittaa tämä ohjelma lomakevirheestä, juu ymmärsin muokata tekstiä, vaikka ja miten, mutta eipä auta. No eipä tekijänoikeusongelmaa runojen suhteen..

Tässä siis pelkät kortitTämä on piirrustusta ja leikkausta myöten tuon 4-veen näkemys auringosta.


Ei kommentteja: