lauantai 26. kesäkuuta 2010

Simpsonrättti

Miehelläni on nimpparit jokaisen juhannuksen tienoilla ja lähes yhtä usein unohdan ne. Nyt tuli edellisyönä mieleen, että juhannuspäivänä on ne nimpparit, eikä taaskaan lahjaa.. Tytön valvottaessa lahjaa mietein, jotain nopeaa, päivässä tai kahdessa valmistuvaa ja vielä salaa.. Muistin tämän tiskirättiohjeen, sillä samoilta sivuilta tein ruusurätin joululahjaksi.

Kirkkaan keltaista rättilankaa ei ollut alakerrassa, remontin jäljiltä vielä varastoituna.. Lankana jälleen Novitan Cotton Luxus eco & organi, samaa vaaleankeltaista kuin edellinen rätti. Edukasta, sillä näitähän ostin 1e kerä hintaan kolmisenkymmentä kappaletta tuossa talvella, muuten kyllä melko tyyristä länkaa. Aikaa kului juhannusaattoaamupäivää ja nyt hieman juhannuspäivän aamua, melko nopeaa, vaikka ohjetta täytyy joka kierroksella tavata. Ohjeen löytää täältä ja oikeassa reunassa, hieman alempana reilusti muitakin hienoja rättejä.

Tarttis vähintään kastella ja muotoilla ennen kuivumista ja sitten vasta ottaa kuvia...

Taas kävi hullusti nimppareitten kanssa! Eien oltiin ystävien luona viettämässä juhannusta ja kerroin tästä rätin tekemisestä, ystäväni sitten ystävällisesti kertoi, että nimpparit meni jo. No tajusinhan sitten itsekkin, ettei juhannus ole joka vuosi samana päivänä.. Voi hitsin hitsi. Kotiin mentäessä kerroin miehelleni taas unohtaneeni nimpparit, mutta lahjan saa huomenna, eli tänään. Onneksi oli itsekkin unohtanut nimpparit ja ilmeisesti kaikki muutkin, kun kukaan ei ollut onnitellutkaan. Meilläpä nyt on lahja ja poika tekee vielä kortin..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno nimpparilahja. Myöhästyneet onnittelut kanssa miehellesi, hänestä harvat käyttävät etunimeä, ehkä siksi pääsee helpommin unohtumaan.

Täti A

Hatatuu kirjoitti...

Kiitti. Meillä unohtuu osaksi siitä, että kalenteri on vielä vähän pois käytöstä remontin jäljiltä.

Pauliina kirjoitti...

:) Hieno rätti! Ruusurätti myös! Malttaakohan käyttääkkään?