perjantai 7. toukokuuta 2010

Uusi ja entistä ehompi

Niin kovasti harmitti eilen illalla se, etten voisikaan istutella mitään hyötykasveja. Tänään aamulla onneksi rakas mieheni kipaisi puutavara-liikkeeseen ja osti minulle lämpökäsiteltyä puuta, uutta yrttilaatikkoa varten. Jessus on sekin puutavara kallista...26 euroa meni sitten tähän laatikkoon, että ei kait tässä enää tarvitse ihmetellä, miksi ne valmiit laatikot maksavat kaupoissa niin paljon.

Voipi olla, että siihen eiliseen laatikkoonkin olisi jotain uskaltanut laittaa. Ainakin Eden-ohjelmassa oli tehty yrttilaatikko painekyllästetystä ja puutavara-liikkeen mieskin oli sanonut, että voi käyttää. No nyt ainakin on turvalliset istutukset ja meidän pikkumieskin voi turvallisesti syödä ja vaikka itse kerätä satoa.

Nyt on istutettu punasipulia, tavallista sipulia, persiljaa ja tilliä. Porkkanan siemenet odottelee vielä istutusta ja salaatin taidan istuttaa kaupasta ostetusta salaatin juurakosta.
Pitäisi keksiä jotain käyttöä tuolle eiliselle tekeleellekkin.

3 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Nikkaroitko tuon itse? Olet kyllä mestari tässäkin hommassa.

lallatilaa kirjoitti...

juu ihan itte :) valokuvat vääristää totuutta! ei kannata mestariks sanoa kun ei ole lopputulosta nähnyt ihan lähietäisyydeltä... :D

Milli kirjoitti...

Hienoa! Puusepän taidotkin on palanneet.