keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Pojalle farkut isän vanhoista :)

Kaappi täynnä hienoja uusia kankaita, mutta nyt on vissiin meikäläiseen purrut joku kierrätyskärpänen :) Tänään miehen työfarkkuja katsellessa ( jotka on rikki punteista ja haaroista, täynnä reikiä ja kangas aivan haalistunut) otin sakset käteeni ja silpoin ehjää farkkua sieltä mistä sitä löytyi. Vähän yritin asetella kankaiden päälle housujen kaavaa, mutta palat olivat liian pieniä. Omalla muokkauksella ja pitkillä resoreilla sain kuitenkin tehtyä niistä pojallemme farkut, tai ainakin treenattua farkkujen ompelua.
Kovinkaan onnistuneet näistä housuista ei tullut ja saattaa olla, etten näitä edes ikinä kehtaa pukea hänen päälleen. Mutta harjoitusta sain ja seuraavista varmaan tulisi jo ihan ok:t.

Kangas on tosiaan niin kulunutta, että lahkeet näyttävät ihan eripareilta.

Eteen ompelin tähden, sivuja ei ole viimeistelty ja tarkoitus olisikin, että tähti rispaantuu pesuissa. Taakse ompelin pienen taskun.
Voiko kukaan epäonnistua taskun teossa näin radikaalisti, ompelin nimittäin taskun epähuomiossa KIINNI!

Noh, aikaa näihin meni vajaa tunti ja tosiaan jos vaikka Tallinnasta löytyisi jotain kivaa halpaa ohutta farkkua, niin puran resorit näistä pois ja uusiokäytän sitten myöhemmin.

Malli nukkuu parhaillaan päikkäreitä, joten tässä kuvia pelkistä housuista.

Lisäys: Sovitin housuja pojalle päikkäreiden jälkeen ja eihän ne edes mahtuneet hänelle...purkuhommia siis tiedossa :)Ei kommentteja: