torstai 25. maaliskuuta 2010

Pussukkaa ja lapaset

Vihdoin saapui Sampsukka tilaukseni. Siili villakangasta rimpsu, pallotrikoota siihen tunikaan ja punaista resoria. Myllymuksujen merinovillaneuloksista olen ennenkin tehnyt lapasia, ja siihen tarkoitukseen pääsi 10cm kangaskaitaleeni, tai ei kokonaan vielä.. Lapasissa on kaksi kerrosta villakangasta, sisempi aiemmin Myllymuksuilta ostamaani oranssia merinovillaneulosta ja resori merinovilla interlock neulosta, samaisesta paikkaa.

Tämä toinen tekele on pussukka poikani uusille leimasintusseille. Ensimmäistä kertaa tein tälläistä pussukkaa niin, että saumat eivät ole näkyvissä, hieman vaati kääntelyä, ja kerran jouduin sauman purkamaankin. Ulkopuoli on pimeässä hohtamaa puuvillakangasta, kauan sitten Eurokankaasta, sisäpuoli kankaaksi ostamani musta lakana. Vetoketju oli varastostani, joku kertaalleen purettu.

Lapasten siilikankaan metrihinta on 27e, mutta tosiaan tilasin vain 10cm, muut kankaat oli jo ennestään, pussukka on suorastaan jämätilkuista. Aikaa näihin kului alle tunnin päikkärit.


Ei kommentteja: