sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Apinatakin harjoitusversio

Olen tilannut ihastuttavaa (jo aiemmin blogissa esittelemääni) apina-kangasta josta teen pojallemme takin kesäksi. Koska ompelutaitoni on aikast olemattomat ja apina kangas on kallista, niin tänään tein collegesta harjoitteluversion, ja hyvä on, että teinkin. Kaava ei jotenkaan miellytä minua ja takista tuli kovin leveän mallinen ja huppukin jäi liian pieneksi. Pitää nyt miettiä, että kokeilenko jotain ihan toista kaavaa, vai yritänkö kavennella alkuperäistä ohjetta ja suurentaa huppua...?
Muuten takissa on mielestäni kivat värit ja se onnistui muutenkin ihan kohtalaisen hyvin, toki pikkuvirheitäkin löytyy... taskut ei ole ihan samassa tasossa ja taskujen teossa käytin muutenkin ihan omaa systeemiä, kun en oikein ymmärtänyt kaikkia käsityölehden ohjeita :)

Ompelu vie kyllä ihan älyttömästi aikaa. Jos kaavojen piirtelykin lasketaan mukaan, niin nelisen tuntia taisin takkia tehdä.

Kaava:suuri käsityö 10/2007
kangas tilattu kangastukusta, joku halpa jämäpala missä oli reikiä. Hupussa ja taskuissa oleva trikoo ikasyr-verkkokaupasta. Kiinnitys mustilla kam-nepeillä.
Hintaa takille siis ehkä 2-4 euroa
Tässä muutama huono salamalla räpsitty kuva, uusin kunhan kerkeän.Ei kommentteja: